lördag 30 oktober 2010

Pyjamasdag…

Igår efter jobbet for jag vill Ann-Louise för att äta köttsoppa och smörgås. Vi babblade efter maten och jag blev tröttare och tröttare. Men jag bestämde att jag inte fick åka hem före kl 21.  Helt plötsligt fick jag mördande huvudvärk, jag tog två ipren och bestämde mej för att fara hem.
Jag hann bara åka av gården när jag kände spyan i halsen. Dock tog jag mej hem, väl hemma klev jag ur bilen och spydde på kommunens gräsmatta. Medans jag stod där och kalvade åka det förbi flera bilar och hel plötsligt uppenbarades flera människor. En aning pinsamt men de trodde säkert att jag var full och då är det ju helt plötsligt okej att spy lite varstans.
Jag släpade mej upp för alla trapporna med posten i ena handen och en kasse i den andra. Det var på håret att jag tog mej upp. Väl inne klädde jag av mej, släckte alla lampor och la mej i sängen med datorn och en film.
Peter ringde och han trodde nog att jag var på väg att lämna in. Det trodde faktiskt jag oxå.
Men jag somnade och sov som en sten hela natten. Jag vaknade nog vid 7 i morse men låg kvar till 9. Nu har jag ätit 2 ipren, 1 matsked hostmedicin, 4 mandariner och en halv chokladkaka (som peter uttryckligen förbjudit mej att äta upp), dessutom så har jag smort in min ömma rygg med voltaren gel.
Så nu är jag nästan människa men pyjamasen tänker jag behålla på.

5 kommentarer:

 1. Va mysigt det låter..Ja inte att ha
  migrän alltså men att gå i pyjamas
  hela dagen och inte göra nåt, Kl är 13.34
  och jag går fortfarande i morgonrock:)
  Hoppas huvudet känns bättre idag!

  //AnnaE

  SvaraRadera
 2. Ja efter spyan och några tabletter så är skallen bra. Jag har faktiskt klätt på mej men funderar på att klä av mej igen.

  SvaraRadera
 3. Migrän plågar mig också. Lider med dig, hua.

  SvaraRadera
 4. Stackars syster, låter inge kul. :(

  SvaraRadera
 5. Just det! Stackars syster!

  SvaraRadera