tisdag 19 oktober 2010

När verkligheten inte stämmer.

Jag skulle vilja påstå att h&m ljuger. Igår förärade jag dem med ett grinigt besök. Jag vet att jag inte kan köpa kläder på den “normala” avdelningen med tanke på mina jättepattar. Jag är förvisad till fetavdelningen eller gravidavdelningen (det är där jag köper mina leggings)
Jag drog i kläder och undrade om det verkligen var 30 jag nyss fyllt eller om det var 65.
Fast det säkerligen är fotoförbud i butiker så blev jag så frutt att jag rev fram telefonen och fotade det mest avskräckande bland paltorna.

20101018129Hiskeligt mönster, dessutom lite genomskinlig. Alla vinleoparder* skulle älska den. 20101018130 Ett plagg som lätt kunde förväxlas med någon form av campingutrustning om det inte vore för det skräckinjagande ansiktet på framsidan. Som en säck faktiskt, utan ärmar och helt utan passform. 20101018131Stickad tröja, eller snedstickad tröja i trista färger och ett mönster som ger epeleptiska anfall. Trådar som petar ut och “maskor” som gått. Jag tror att man skulle kunna hitta ett liknande plagg i frälsningsarméns container. 20101018132Och sen deras stora feta lögn. Big is beautiful, knappast hos h&m!

*vinleopard= kvinna 40+ som älskar dunkvin och gärna klär sej i leopardmönstrat och tight. Hon blir pruttfull och klänger på folk, raggar på småpojkar, dansar “sexigt” och gråter när kvällen är slut för att “ingen förstår henne”.

7 kommentarer:

 1. Ha ha ha ha jag kan ju se framför mej att jag själv lätt skulle kunna bli en vinleopard om något skulle gå snett *ASG*

  SvaraRadera
 2. Huuu! Säg inte så! Det är tur att du har 20 år kvar.

  SvaraRadera
 3. Hahahah, underbar beskrivning av tanten och hennes kväll!

  SvaraRadera
 4. Beyondsizes: Jag har ju kört taxi i pass 300 år så jag känner igen typen. En sån slickade min kollega Magnus i nacken.

  SvaraRadera
 5. hahahha! vinleopard, jag anammar det ordet, smått fantastiskt. och ja, tjockisrutan borde verkligen get a grip, ingen kan må bra av att bära sådana plagg.
  ps. ursäkta om jag är jobbig, men såg hos beyondsizes-thina att du var sugen på hjärt-koftan från beth-kollektionen... jag har en till salu i storlek 20, ska vara en 48, men är mer som en 50-52. vet ju inte vilken storlek du har dock... ds.

  SvaraRadera
 6. Jag älskar mina nya jeansleggings från BIB. och som sagt mammaavdelningen har helt grymt sköna leggings och gympabyxor. Mammaleggingsarna har man sedan bara bakofram så att ändan sticker ut där tygåtgången är som rikligast...
  Tycker iofs om blommigt men den där var banne mig inte snygg... När jag var som mest gravid förra året såg jag något liknande på mammaavdelningen fast det var ödleprint på och seethruu...Eftersom man förmodligen känner sig skitsexig och vill exponera sin mammakropp till max...

  SvaraRadera
 7. Jag har oxå mammaleggings, jätteskönt. Fast jag har inte provat att vända dem bak och fram än.

  SvaraRadera