lördag 14 november 2009

Jag hatar inte bara ex utan oxå flashback.

Flashback är ett forum, i klass med familjeliv.
På familjeliv hänger hysteriska morsor som tror att alla barn måste ha hjälm på sej jämt och om man säger NEGERBOLL på familjeliv så blir man lynchad.
Men på flashback hänger de hysteriska morsornas män. Där diskuterar de hur en fitta ska se ut, vilka bröstimplantat som känns bäst och vilka kända utvikningsbrudar som gått upp i vikt.
Helt lönlöst och vansinnigt irriterande.

För nån månad sen satt jag timme ut och timme in och sökte på saker som "tjock, sexig, fet, snygg, chubby, chunky, fat girl" osv osv...
Varje gång så slutade det med att jag satt på flashback och läste kommentarer som för varje bokstav slog jämlikheten 300 år bakåt i tiden.
Jag blir gravt chockad när jag jag läser om killar om HATAR feta brudar, och det är så äckligt med tjejer som inte rakar sej överallt.

CITAT FRÅN FLASHBACK

De som tycker att tjocka tjejer är attraktiva måste ju ha en allvarlig störning. Ärligt alltså! Det finns inget äckligare att se på än en tjock tjej med bilringarna som hänger och dallrar och ofta har de hängpukor till bröst också.Tänk om alla tjocka tjejer hade haft vett att banta och sköta om sin kropp ordentligt. Vad världen vore bättre att leva i då

Så här låter det hela tiden och jag blir så jävla förbannad!!
Och jag kan inte fatta att jag bara inte kan hålla mej därifrån. Massor med killar som bara vräker ut sej en massa sörja om hur tjejer ska vara och se ut.
Ett inlägg som var rejält skrämmande var nån som sa att "om en tjej gick upp 5 kilo så var hon fet".

FAN! Jag blir så arg!

10 kommentarer:

 1. Tror att ''männen'' på flashbach är småpojkar med dåligt självförtroende och små *ittar =)
  Inget att bry sig om, både du och jag vet vad en riktig KARL är, vi har var sin. Punkt.

  ''von bryll''

  SvaraRadera
 2. Dom på flashback verkar ju inte vara riktigt kloka, man försöker hitta ngn tråd som är seriös men det går INTE! Dom bara driver med folk och nervärderar andra!

  SvaraRadera
 3. Håller med anonym..Dom måste hävda sig och då blir det bara en massa skit bara :(

  SvaraRadera
 4. Dessutom är dom flesta rena rama rasisterna =(
  I alla fall väldigt främlingsfientliga.

  SvaraRadera
 5. Ha ha skrattar högt här. Gamla ex är inte roliga. Jag måste börja blogga av två skäl; 1)Verkar himla kul. 2) Så jag slipper vara anonym här.../Camilla E

  SvaraRadera
 6. Det finns vettiga grejer på Flashback också, jag är inbiten fbare och älskar det där forumet. Men man måste liksom lära sig hur det funkar och hur man ska läsa det, det finns så jävla många troll, och det gäller att sortera ut det mesta, då hittar man guldkornen.

  Men såna trådar som du varit inne och läst som handlar om män och kvinnors galna jävla syn på kvinnokroppen, de håller jag mig undan ifrån, för de gör ingen glad.

  SvaraRadera
 7. ja det verkar som att många blir idioter när de hamnar på forum, alla konstiga fördomar och idéer får vädras och hängas ut... Jag blir också helt galen över alla idioter som sitter och skriver dynga efter dynga.

  Det som skrämmer är ju att det är vanligt folk som sitter och skriver, såna man möter på ica..brr..

  SvaraRadera
 8. Kul kontrast.
  Hysteriska mammor som vill att sina barn ska ha hjälm på sig och tycker att man inte ska säga negerboll?
  Men det känns seriösare och förnuftigare än att söka i flera timmar på ordet fet i olika former :-)
  Sen är det nog inte papporna utan unga män som tyvärr har skev bild av kvinnan... tråkigt hur som helst med den synen :-(

  SvaraRadera
 9. Madde: Jag har provat men jag tyckte bara att det var ett otäckt ställe...

  Anonym: När jag letar efter "fet" så är jag ju inte ute efter att vara bättre än nån annan eller att läxa upp folk som de gör på familjeliv.se. Har du varit in på det forumet nån gång?
  Eller är du kanske en av de hysteriska morsorna?

  SvaraRadera
 10. tar du den i tvåan?

  SvaraRadera