måndag 9 november 2009

En vanlig måndag

DSC_0310I hallen står alla väskor och en dunk med framkallningskemikalier. Peter har receptilen med scenkläder och en vanlig väska med vanliga kläder. I dag tog jag i vanligväskan för att flytta den. Av nån anledning var dragkedjan öppen och en massa skit ramlade ur. Hur svårt kan det var att stänga en dragkedja?!?! DSC_0312Hela köket är fullt av disk och smoothiefläckar, dessutom luktar plejset parmesan efter gårdagens pastamiddag. Till och med mina händer luktar parmesan….  DSC_0313Det är ingen som bäddat, dessutom är det så kallt att jag börjat med den rosa luddfilten igen. DSC_0314Men det har kommit post, och det är inte vad som helst utan JULKLAPPAR!!! Sånt som jag ska ge bort alltså… DSC_0315så jag kan inte visa vad som är i lådan! DSC_0317Min nya kalender kom med posten, jag behöver den till mitt nya jobb!! DSC_0318Peter har fått fanmail. Vår adress behövs inte längre, posten kommer fram ändå. DSC_0319 Och det är Alva 4 år som skickat brevet.

Till er äldre som skickar saker som foton och sånt, jag tycker att ni ska strunta i det. Sätt in 10 kr på rädda barnens bankgiro
902-0033 istället, så hamnar lite av pengarna hos någon som behöver det.
Det här säger jag inte av otacksamhet, det är jättesnällt att ni skickar brev. Men det finns såna som behöver er generositet bättre än Peter Larsson.

5 kommentarer:

 1. Men vad gulligt brev! :) Men har liiite svårt att förstå det när vuxna människor gört... PUSS!

  SvaraRadera
 2. Gud va gulligt!!Förresten...när ska du stoppa in mej i din blogglista???Hahahhaha
  Kör du till helgen?Jag ska...puss!!

  SvaraRadera
 3. Men alltså, vilken strålande bra idé!!! Det där med tio kronor till Rädda barnen. Ja, inte för att jag skickar brev till Peter men jag hoppas att de som gör det läser och tar till sig av det du skriver :)

  SvaraRadera
 4. Alla behöver uppskattning och det spelar ingen roll om man har sambo eller inte. Man behöver upskattning för sådant man gör och ett litet brev,från vem som helst kan göra att man blir lite lyckligare och dessutom så stärks självförtroendet. Jag tycker du ska glädjas åt Peter :)

  Och var inte rädd för att han ska vara otrogen. För han verkar inte vara den typen. Han älskar ju dig!! :) Och du älskar honom!

  SvaraRadera
 5. Carro: Det är inte sånt det handlar om, det kommer brev med kort på folks tvapparater med Peter i bild, det kommer tidningsurklipp på Peter och annat konstigt. Ett normalt brev hade jag inte sagt så mycket om. Han får uppskattning torsdag-söndag varje veckan och så hemma övriga dagar. Den kostiga posten som kommer blir han mest irriterad och generad över.

  SvaraRadera