tisdag 23 februari 2010

Klipp!

Jag tog mod till mej och ringde frissan, så på torsdag ska jag friseras. Det ska bli så satigt skönt. Jag ser numera ut som ett gutefår.

Det är egentligen meningen att jag ska diska nu men jag tappade liksom lusten. Jag har nästan klarat av allt kletigt som stod i diskhon men när jag hade några kladdiga kastruller kvar ropade datorn högt på mej och jag fick lov att släppa allt jag hade för händer.
Jag längtar ständigt till våren och resorna som ska bli av när snön försvunnit till fördel för torr asfalt och grus. Vårgrus är bland det bästa jag vet.
Men tyvärr så tillbringas allt för lite av min vuxna tid på en parkering hängande över en bil och pladdrandes med kompisar samtidigt som gruset luktar så där som det bara gör på våren.
Jag måste nog uppsöka en asfaltsfläck när våren kommer.
Nå ja, till Prag ska jag i alla fall. Det är nu bara två månader kvar, jag har redan börjat planera vad jag ska packa (ångrar lite att jag ska dela väska med Peter), vad jag vill se, hur många öl jag ska hinna med att dricka.
Men jag hoppas att det finns plats för en fin klänning i väskan, jag är så sjukligt trött på att flänga runt i fula jobbrallor.
Det finns inget förskönande med blåkläders arbetskläder, de är jättepraktiskt visst! Men de gör inget för figuren!
Dessutom vill jag lukta parfym och inte gammalt socker.

2 kommentarer:

  1. Du får ta ett stort handbagage =) Åh, va mys ni kommer att få!

    SvaraRadera
  2. ÅÅH! Jag tänker OCKSÅ jättemycket på vårgrus. Bra ord förövrigt; vårgrus. Torr asfalt. Solvärme i ryggen. Jag längtar...

    SvaraRadera