onsdag 17 februari 2010

Armhålsprutt…

Jag jobbar mest, fortfarande! Fast i dag har jag slutat tidigt och den överblivna tiden nyttjade jag väl.
Jag matade fiskar på facebook, jag sådde jordgubbar på facebook och sen åt jag några kakor som jag fick av Carola (det sista var i verkliga världen).

Till slut fick jag lov att ta reda på tvätten, diska och använda den nya optiksprayen på tv och datorn. Den är till för att göra rent (vilket var tur för tvn var syndigt dammig) och ta bort statisk elektricitet.

I går kom det ett paket från Thailand, det innehöll en rosa klänning med blommor på. Romantiskt va?!
Tyvärr råkade jag sabba öglorna som gör att man kan ta bort axelbanden, nu söker jag någon som kan ta bort resterna av de gamla öglorna och sy på nya.
Finns det nån tillgänglig händig människa med symaskin?

Jag tycker att alla ♥ dag är lite av ett försäljningsknep (har jag blivit gammal och cynisk? JA!) Men Peter gav mej en present i förra veckan i alla fall. En rolliecord från tidigt 50-tal! För er som inte vet vad en rolliecord är så kan jag berätta att det är en kamera.  En sån analog med film alltså. Jag har knäppt ur en rulle (8 bilder) och har redan sabbat två bilder på den nya rullen och tagit en bild.
Jag såg en dokumentär om en kvinnlig fotograf och blev alldeles betagen och nu vill jag bli som hon.
Är det någon som kan tänka sej att vara med på bild, säg till!
Fast jag söker inga Top model-modeller som suger in kinderna och ser förbannade ut. Jag söker verkliga människor i verkliga livet. Om det gick att locka ut mina grannar så skulle jag göra det och fota dem. Jag vill dokumentera människor.
Det låter väl bra eller hur!?

6 kommentarer:

 1. Armhålsprutten lyser med sin frånvaro!

  Men ja, ut och fota! Något jag själv borde göra... Jävla mörka vinter. :(

  SvaraRadera
 2. Hej

  Jeg kan kanske hjälpe dig med at sy din klänning. Du kan kontakte mig på pekkanette2000@yahoo.dk om du er interesseret. Jeg skal nok lige se et foto af "problemet", så jeg er sikker på at jeg kan hjälpe.

  Kh Jeanette

  SvaraRadera
 3. Du kan säkert få hjälp med klänningen av Kerstin på kyrkans Diakonicenter. Öppet alla dagar 8-16 förutom torsdag som har öppet 12-20. Gå dit eller ring och prata med henne först, 431 65.

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Du hade fått fota mig om vi bott närmare varann ;-)

  SvaraRadera
 6. Du får dokumentera mig och Knut sen!!!! Du får komma och bo hos oss en vecka och dokumentera allt!

  SvaraRadera