söndag 28 februari 2010

GLAD!

I dag är jag ledig, lite förkyld men LEDIG! Morgon helt utan klocka och helt utan förpliktelser.
Jag har varit till Mora och gjort slut på pengar, men det blev skapligt vettiga saker. Ett par nya Eccoskor, min gamla har varit mej trogna i tre år och lite till.


995 kr för skor i goretex med mjuk, skön sula. UNDERBART!
Sen häckade jag länge på åhléns i jakten på ansiktsrengöring. Det slutade med Clinique  3-stegssystem. Den är skitdyr så jag fick prover att börja med. Om jag inte var nöjd fick jag lämna igen lådan som jag köpt.
Om det är nån som har något positivt eller negativt att säga om Clinique, säg det NU!!
Peter fick en rosa duschpuff eftersom han gillar rosa så mycket.
Inne på Åhléns så hittade jag en vårjacka, precis en som som jag tänkt mej. Lite lång med snörning under tuttarna och med stora fickor. Precis en sån hängde i tjockisrutan! Jag provade och den passade perfekt. Men som vanligt så hängde jag tillbaka den för att fundera på det hela.
Jag gick till Burgers, väl där berättade jag för Anna-Karie om jackan. Hon sa till på skarpen!
-Köp den!
Så det gjorde jag. Och gissa vad, jag är jätteglad för det!

Dessutom är jag i kameraköpartagen. Sandra (niotillfembloggaren) har en Diana och jag är helt såld på de skitromantiska bilder som hon tar med den.
Det är alltså en analog, plastig kamera med mycket få inställningar. Den tar ganska kassa kort men som blir helt fantastiska på sitt eget sätt.
500 kr kostar den på kaffebrus.se

2 kommentarer:

  1. Jag har använt Cliniques trestegssystem i säkert sjutton-arton år och jag är jättenöjd. Använder nästan uteslutande Clinique eftersom jag har lite känslig hy. Det du kommer att märka är att de till synes asdyra produkterna inte är så himla dyra, egentligen, för de är så himla dryga! Men nu är ju din hy redan som porslin...

    SvaraRadera
  2. Jag har använt Cliniques olika produkter i drygt tio år och alltid varit nöjd. Jag började med trestegssystemet och har sedan utökat lite. Den gula krämen är lite för fet för mig så jag har haft en annan som dagkräm. Nu använder jag annat för att jag är fattig... De har en jättebra ansiktsscrub också som jag tror heter 7 day scrub eller liknande, grön tub. Ansiktsvattnet är starkt, men det tycker jag är gött! :)

    SvaraRadera