fredag 4 december 2009

Snö och 2 grader kallt.

Jag har varit jättelat med bloggen men aktiv på jobbet. Det är godis och nötter överallt. De lägger till butiker hela tiden!
Hoppas jag klarar av att hålla ordning på allt.

Dessutom fick jag anställningsavtalet från Privab igår, jag trodde att det skulle stå 091124-100425 under anställningsform men det står “TILLSVIDARE”.
Jag är skitnervös att de ska ringa och säga att de skrivit fel och samtidigt så är jag jätteglad för det innebär att jag har fast jobb.

Bilen har gått sönder lite grann. Motorvärmaren verkar ha fått en knäpp för igår när jag skulle ha bilen så var den genomfrusen. Så jag provade att ställa om klockan på stolpen och sätta i sladden. Säkringen i stolpen slog i från direkt! Flera gånger och i två olika uttag. Antagligen så har nån säkring gått i bilen.
Jag blir lite arg!

I kväll ska jag till Grönklitt med pappa och mormor. Vi ska se min morbror och hans fru i Snöglitter. Jag ska snygga till mej rejält tänkte jag.

4 kommentarer:

 1. Vad roligt att ni ska få gå på det.
  Men lilla mamma då?
  Hoppas det löser sig med bilen.

  SvaraRadera
 2. avundjsuk på ditt väder! här är der regn och 5+!

  SvaraRadera
 3. Grattis till den fasta tjänsten!

  SvaraRadera
 4. Så glad för din skull! Jättestort grattis.
  Förresten, om jag hade vetat att du ville ha hostmedicin så hade du kunnat få min coccillia. Jag klarar inte av att svälja skiten. Som myggolja. Ha´t trevligt i Grönklitt. Snöglitter, vad härligt det låter.
  Hälsnignar Hugos mormor

  SvaraRadera