tisdag 29 december 2009

Kära bloggläsare

Jag har varit urdålig på att blogga på ett tag men jag har ett nytt jobb som verkligen suger musten ur mej. Borta mer än 12 timmar varje dag, 100 telefonsamtal att ringa, varor som inte kommer och faxar som inte fattar vad jag vill.

Men en liten rolig sak kan jag bjuda på. När jag och Peter öppnade julklapparna mitt under Kalle Anka så valde jag ett litet litet paket som visade sej innehålla Miss Dior Cherie Leau. Jag började grina givetvis och Peter som just tagit en klunk kaffe började fnissa vilket resulterade att han blåste ut både snor och kaffe genom näsan.

6 kommentarer:

 1. Äntligen är du tillbaka. Har saknat dina roliga komentarer.

  SvaraRadera
 2. Haha...antar att du kommer att tänka på det varje gång du tar på lite parfym =)

  SvaraRadera
 3. Hahahaha. Kan riktigt se det framför mig. ;)

  SvaraRadera
 4. Gud vad du är taskig emot Kära Peter, vad gjorde Du då för tavla, tycker om att läsa din blogg, men Du måste ju vara snäll emot Din gubbe, vad gav Du honom förresten, det framkom aldrig?
  Gott Nytt År
  Maja

  SvaraRadera
 5. Haha, och du kallar MIG blödig!

  SvaraRadera
 6. Maja: Nu menade jag inte att jag blev ledsen för att jag fick parfym, jag blev lite rörd för att min rara sambo gjort sej omaket att leta upp en parfymbutik och köpa apdyr parfym. När jag började gråta så tyckte han att det var roligt så han skrattade samtidigt som han drack kaffe.

  SvaraRadera