lördag 31 oktober 2009

Mitt hat mot modebloggerskorna!

Återigen sitter jag här och famlar mej fram på internet. Jag sökte på kurvig kvinna och fick fram den här bilden
Jag tycker givetvis att hon är strålande vacker och levande.
Men den låg i något forum som jag inte ens orkade kolla upp namnet på där fjortisar (15-23 år ungefär) uttalade sej. Och det är nästan så jag blir rädd. Hängmage som ska tränas bort, hon väger minst 5 kilo för mycket och hennes lår var inte att tala om.
Nu har jag faktiskt kollat upp vad forumet heter, stylesearch.se.
Vansinnigt banalt!
Jag tycker att det är skönt att se någon som faktiskt vet vad mat smakar på bild. Alla är inte 15 år och väger 42 kilo.
Och dessa unga damer som tror att 5 kilos övervikt innebär DÖDEN, jag hoppas att de mognar och inser att man duger som man är och att livet inte handlar om bantning, träning och utseende. Men jag förstår om de aldrig inser sånt när “modebloggerskorna” är utsvultna, sönderblonderade, översminkade småbrudar som ständigt springer på fester vare sej det är onsdag eller lördag.
Jag anser att det är hemskt att dessa otäcka “knappastkvinnor” har sån stor makt när de knappt kan stava och bara skriver om vilka kläder de ska köpa, hur mycket sprit de drack i går och hur fula alla andra är.
Jag vill bara skaka om hela bloggosfären och skrika
-DET ÄR EN FLOCK SMÅBRUDAR, DE HAR FAN I MEJ KNAPPT SLUTAT SKOLAN, DE ÄR BARA BRUNSPRAYADE, VÄTESUPEROXIDBLEKTA, SUPANDE SNORUNGAR! LYSSNA INTE, DE KAN JU INTE ENS STAVA!

Om några år när åldern har lagt sitt till kommer de att sluta som avmagrade, söndersupna, solarierynkiga, leopardkjolsvinsuggor.
Alla ni som varit på statt en fredagskväll vet vilken sort jag menar. Hon som dricker vitt vin till hon är så full att hon knappt kan stå, hon som tycker att hon är dödligt sexig i sin leopardkjol, hon som tafsar på killar som är 20 år yngre än hon själv. Den sorgliga som dansar för sej själv på dansgolvet samtidigt som hon blundar och stryker sej efter kroppen.
Där tror jag att kissie/amandavardet/blondinbella/kenza kommer att hamna inom något litet decennium.

Dessutom är jag sinnessjukt less (efter bara några bloggar) på dessa porträttbilder. Den innehåller oftast bloggerskan själv och gärna någon kamrat som posar porrtidningstöntigt för att göra sej så “snygga” som möjligt. Bilderna är nästan alltid överexponerade!! Och det är aldrig något annat än just såna bilder. DSC_0240 Här kan de faktiskt lära sej något av mej och min fotograf
1. Bra ljus
2. Rätt inställd kamera
3. Bra bakgrund
4. Fantasi och variation

5 kommentarer:

 1. Det är ytterst ansträngade att titta på kissie och hennes plastiga överbruna ansikte!

  SvaraRadera
 2. Jag orkar verkligen inte ens se de där plstbrudarna. Tycker mest synd om dem, fast kanske mer synd om dem som ser dem som idoler...

  SvaraRadera
 3. Komplimang för skarpa väl formulerade beskrivningar av den aktuella bloggargruppen! Redan på 70-talet fick jag (då riktigt ung, idag gubbe) rådet av kompisar att akta mig för damer äldre än jag själv och klädda i lepoardkläder. Rådet gällde vid besök på den synnerligen dansanta men pga en del sådana damer litet vanryktade restaurang Virveln i Stockholm.

  SvaraRadera
 4. Den här bilden känner jag igen. Har för mig att den var mycket omtalad för ett par år sedan faktiskt.. en tvåbarns mamma eller något som inte skämdes över sin kropp. Som trivdes med att se ut så för hon har faktiskt fött två barn.
  Kanske inte stämmer helt men det är vad jag minns..

  Jättebra skrivet! Håller med dig!

  SvaraRadera