fredag 23 oktober 2009

Glada hundar

I dag har jag och Bellisen varit till Gunilla och Sälma. Till en början var det ett himla hundliv men bara kopplen var kastade var leken ett faktum.
I Gunillas blogg finns det en liten film som visar dagens trötta men glada hundar.

På eftermiddagen var jag med Cilla och Siv till Mora och shoppade lite onödiga saker. Nya tights, ljushållare, ostbågar (har inte ätit en enda än) lite godis som ska skickas i paket till den stora staden, nylonstrumpor och hårfärg.
När jag kom hem gjorde jag pizza, diskade, tvättade lite (be till gud att det torkar tills i morgon), färgade håret och tittade på tv3 play.
Det blev som vanligt när jag färgar hår. Massor med färg i håret och i ansiktet, jag var smurfblå lite varstans. Jag satte upp håret med ett hårnät och så såg jag ut som en smurf i hårnät.
Dessutom skulle jag fixa en hårfärgningströja eftersom jag inte kan gå i bh (mina bhar är skitdyra och absolut inte till för hårfärgning), att springa runt i bara trosor med tuttarna flappandes är inte min tekopp och att fläcka ner något i min garderob inte heller går för sej. Så jag slet fram t-shirten från Pringles jag fick vid mitt senaste demojobb. Jag hatar tighta halsringningar på tröjor så jag tog saxen och klippte bort mudden. Då blev t-shirten så jäkla kool att den numera är en topp och kanske ska användas till fint.
Tänk så det kan bli!

I morgon åker jag till Strängnäs, det är Dansbandskamp och dansbandsänkan måste infinna sej.
Jag och Lene tar Emma Rytter-bussen till Strängnäs, där ska vi tydligen äta middag hemma hos Lene och Mickes bekanta. Jag har donat och provat min nya klänning fler än en gång, funderat på smink och hår och varit nervös över skor.
Ibland önskar jag att jag bara kunde ta på mej ett par jeans och en tröja och sen vara nöjd. Men så fungerar inte jag, ska jag vara med i tv ska jag ha klänning, underkjol och smink. BASTA!!

På söndag är det Cinderella, vi får se om jag överlever…

3 kommentarer:

 1. Ha det så roligt!! Ska sitta bänkad framför tv;n & hålla koll...

  SvaraRadera
 2. Hej Linda SÅÅÅ himla snygg du var i Strängnäs! Snygg i håret,snygg klänning, snygga strumpor, och skorna ska vi inte prata om... SNYGG helt enkelt! Hoppas du hade det trevligt och att du klarar av cinderella också! Vilken helg!
  Marie,som tycker att du bakar snygga maränger oxå!

  SvaraRadera
 3. Du kommer vara finaste donnan på tv. LOVAR

  SvaraRadera