söndag 20 februari 2011

Husägarkaos.

Vi köper hus just nu, affären är inte riktigt klar men vi har ju bestämt oss så vi har börjat göra om och flytta in saker.
Peter har målat hallen och jag har kört små flyttlass på sparken, vi flyttar bara ca 100 meter så jag behöver inte packa in saker i bilen.
Två blå ikeasäckar på sparken och så iväg.

Lägenheten där emot är som ett kaos, i dag har jag diskat för första gången sen i mitten på veckan. Jag skulle ha diskat i torsdags men jag sket fullkomligt i det.
Det är saker där det inga saker ska vara och alla gamla räkningar, kataloger och tidningar dyker plötsligt upp från ingenstans.
Jag blir nästan galen varje dag men vad hjälper det. Varje morgon när jag kliver upp så är det fullt på diskbänken, jag har börjat gå runt och leta efter andra ställen där jag kan göra i ordning min frukost. På kvällarna när jag är trött och elak slits jag mellan en längtan att rulla ihop mej i sängen för att sova och ett tvång att storstäda allt. Jag är nästan hysterisk och det skrämmer mej. Jag har börjat förstå hur den maniska känner sej.  Faktiskt så vill jag hellre åka hem till andra och städa än att göra något åt äcklet här.
Men  i dag har jag tröstat mej med rostade mackor, det är en otroligt onödig frukost men ack så god.DSC_0044DSC_0052DSC_0049DSC_0048Igår var LiLoLe på turné, loppis i Björbo var det som lockade. På Länsmansgården såldes det blandat mojs, vi blev inbjudna på kaffe och i bostadshuset/B&B fanns det en pjäs till salu. Ett njurformat bord i teak med tillhörande läslampor från 50-talet. Jag var övertygad om att Peter skulle älska det så jag köpte det som present till honom. Nu står det här i hallen och väntar på att han ska komma hem.DSC_0047

5 kommentarer:

 1. Den är fantastisk, men Peter vill mest veta vad den kostade. Det kan jag ju givetvis inte berätta.

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar man du måste ha som skiter i att ha en lat kvinna vid sin sida. Hoppas att du får mera energi när ni flyttar till ett hus så du åtminstone orkar att städa någon gång.

  SvaraRadera
 3. Jag hörde att ni är på väg att köpa huset jag tipsade om, dvs om du såg mitt hustips förstås. Så kul för er, det är ett mysigt hus med stora härliga rum. Lycka till med det ny hemmet.

  SvaraRadera
 4. Mariah: Jag hade nog precis sett annonsen när du skickade länken. Det är hur härligt som helst, lite pyssel och tapeter bara. Det enda smolket är att sängen är lite för stor för sovrummet och soffan är lite för stor för vardagsrummet.

  SvaraRadera