onsdag 17 mars 2010

Med telefonen i handen

Jag jobbar själv den här veckan, Carolas bil är trasig och Samuel hade inte tid. Men det går ganska bra ändå. Det är väl bara måndag, tisdag och fredag som blir hela arbetsdagar.
Nu har tydligen min säljare Janne, exotic snacks fått jättehögt blodtryck och är pga det sjukskriven i två veckor så jag har blivit utskickad på kundbesök.
I morgon ska jag till Hemköp, Tandådalen för att prata om ett nötställ.

Faxen på Privab storstrejkade i morse så mina fax kom inte fram. Jag fick maila alltsammans när jag kom hem, över detta svor jag för mej själv.
Tänk att folk kan flyga till månen men Privab kan inte ta fram ett dataprogram för godisbeställning, jag undrar hur länge vi ska sitta fast med denna fax.

Dagens positiva är att jag bokat städning via Husfrun nästa vecka. Jag, som alltid ryat över folk som håller med städerska har nu själv givit upp och fixat med någon som ska dammsuga, damma, torka golv och städa på toa medans jag jobbar.
Jag ska ju ha tupperwareparty lördagen den 27 mars kl 18, alla välkomna. Då vore det fint om någon städat upp lite för jag kommer aldrig att orka.

2 kommentarer:

  1. Vad kostar en städning hos dom. Skulle också behöva lite hjälp.

    SvaraRadera
  2. Med rutavdraget blev det 188 kr i timmen tror jag.

    SvaraRadera