onsdag 14 april 2010

En färgglad rackare

Min kära gamla hoj blev ju stulen förra året (död åt den som gjorde det). Det var en svart/grön damcykel med korg på styret, 5 växlar och möjligtvis ett däck med whitewall.
Nu har jag varit in på sportaffären i Älvdalen och hittat en ny cykel, dock kostar den 4500 kr så jag måste suga på det lite.

Men visst är den fantastisk.

6 kommentarer:

 1. Du skulle passa fantastiskt bra på den där cykeln Lindy Lou!

  SvaraRadera
 2. Åh! Linda, jag gregglade när jag såg denna läckerbit i skyltfönstret i helgen när jag åkte förbi, min sambo fick till å med lov att åka ett "raggarvarv" för jag fick lov att studera den närmare! Helt klart den snyggaste cykel jag sett på länge! Klipp till, tror inte du ångrar dig! om ja inte hade investerat i en "svart vanlig tantcykel" förra året skulle jag ha denna!

  SvaraRadera
 3. Underbar! Jag har alltid tyckt att min Barbierosa Kronancykel är världens vackraste, men här får hon konkurrans. Sadeln!Och liksom tvåfärgheten!

  SvaraRadera
 4. Jag tänkte faktisk på dig när jag såg cykeln i skyltfönstret. Som klippt å skuren för dig....känner dig inte personligen men den uppfattninga jag har fått av dig på bloggen så är det "din" cykel.

  SvaraRadera
 5. Det var så stilig, och med en Linda på så blir det ännu bättre cykel.
  Jag tycker du ska slå till och skaffa ett rikigt lås till den rackare i sådana fall.

  SvaraRadera