fredag 13 april 2012

Är det inte dags för ett nytt år snart?

Vår kalender är snart klar, det är bara sex bilder kvar. Det är ett himla jobb men det är roligt och blir fantastiskt fint. Peter är fotograf, Lisa är kreatör och jag är administration.

I juli kommer den ut, det är lite ekonomiska frågetecken kvar men allt löser sej. Vi tänkte ge oss ut på nostalgievent som Classic car week, falu crusing, onsdagsyror och Musik och Motor med damcykel, fina klänningar och massor med hemgjorda almanackor att sälja.

För att göra saker lite smidigare så har jag idag dragit igång förhandsbokningen. Det blir leverans i juli men för att hålla koll på efterfrågan och för att folk säkert ska få sin kalender så gör jag så här. Om man vill ha en kalender mailar man mej på lindagrannas@gmail.com. Kalendern kostar 150 kr + ev frakt, man får givetvis hämta den hemma hos mej i Älvdalen. Vi hoppas även på ett samarbete med Emmas optik på dalgatan.

badbrudarnät Här är ett litet smakprov på vad som komma skall….

1 kommentar:

  1. Häftigt!

    Jag såg ditt och Peters hemma reportage i Se&Hör. ÅH vad fint ni har. Linda, ditt rum.. Vad ska jag säga? Hm, om jag säger så här, min blivande lägenhet ska se ut som ditt tjej-rum! :) Så jävla läckert. TACK för insperation!

    SvaraRadera