torsdag 5 april 2012

Mer kläder åt oss fetton!

Min nätkompis Helen skriver på sin blogg om hur kläderna i fetrutan ser ut. Det är inte glad läsning, inte alls. Det är tråkigt att inse hur folk tror att feta människor vill klä sej.  Jag har banne mej hellre min fina städrock på mej än att gå i jättetälttröjor med fjärilsapplikationer och glitter på.

Jag tycker att ni ska läsa inlägget och fundera lite över hur rättvis modevärlden är. Tänk även på att det här inlägget gjorde att Helen fick en hater, en fet hater som själv handlar i fetrutan och som tycker att vi feta borde sluta klaga och istället göra en GBP för att passa in i det modeskaparna hittat på.
Det kommer jag dock aldrig att gå med på.

http://heloosblogg.wordpress.com/2012/04/04/plusmodets-godingar/

4 kommentarer:

 1. Thank you darling. Hatern är ju bara så otäck och riktigt sjuk i huvudet.

  SvaraRadera
 2. Nog blir man chockad när folk tänker så där istället för att ba: Bra framför dina önskemål till företagarna så kanske det blir bättre och lättare för oss/er att hitta kläder.
  Nä då, fethat till och med bland oss fettosar.

  SvaraRadera
 3. Åh GPB, så ofta Oscar svär över dessa! "Faan vilka fegisar, snart är det bara jag som är tjock och stolt!"

  Men en annan grej! Jag har startat en stickblogg, som är lite halvful nu men som ska bli skitsnygg och intressant: http://ob.stin.at

  SvaraRadera
 4. Jag tänkte faktiskt på det där en dag, att alla kläder för större flickor är så fruktansvärt hemska och formlösa. Ungefär som att "Ni ska väl för tusan skyla er själva!"

  SvaraRadera