fredag 17 juni 2011

En diss…

Igår bjöd SRB-gruppen (mitt jobb) på middag, min nya chef åkte från Värmland för att träffa oss konsulenter. Vi träffades på restaurangen Strand i Mora.
Jag var där i oktober när jag fyllde år och då var maten fantastisk, det var hjort, oxfilé och jag vet inte allt.
Igår bestod matsedeln av som jag uppfattade det mest av olika hamburgare och fisk. 
Jag beställde halloumiburgare, när den kom ut så bestod den av 2 tjocka stekta halloumibitar i två vanliga hamburgerbröd. Jag trodde att det skulle vara något hembakt eller nåt lite mer exkulsivt. Men icke, vanliga degiga bröd fram korvbrödsbagarn. Till det fick jag vanliga pommes, en jättegod fetaostdipp, en tomatdipp och lite grönsaker.
Det kändes inte alls lika trevligt som i höstas.
När jag gick in för att påtala att “hasselnötscrunchen” i min efterrättssoppa var bränd så dök det upp en servitris, powertripskadad givetvis. När hon fick syn på mej fräste hon
-Vill du ha mer pommes frites?
Jag antar att hon var nån form av ägare eller restaurangchef eftersom hon var äldre och klädd i avvikande kläder.
När vi tackade för oss och gick så fick vi mycket otrevliga “tack, hej då”.
Jag riktigt kände hur hon hatade oss. Trots att vi säkert åt mat för 2500 kr.

Så sjönk ytterligare en restaurang i Mora lååångt ner på min lista. Det enda stället man kan äta på är alltså kinarestaurangen i Mora.

1 kommentar:

  1. På Vasagatan ligger det en restaurang som heter just vasagatan ;) Den vid vasaloppsmålet. När vi var där så var det riktigt god mat, ok priser och hon som serverade oss var jättetrevlig :) Du får testa gå dit någon gång?

    SvaraRadera