tisdag 9 november 2010

Tisdag förmiddag..

Jag blev väckt av telemarketing på mobilen. En väldigt pratig kille som ringde från något försäkringsbolag och jag som var nyvaken sa “men jag är ju redan försäkrad”. Han började fråga om mitt efterlevandeskydd. Då ville jag inte prata mer så jag la på.

Nu sitter jag här i soffan och stirrar på datorn och lyssnar på TV-shop. Jag vill faktiskt ha en H2O vac Turbo nu. Men den kostar 1699 kr så jag låter bli.

Jag har läst en blogg eller om sanningen ska fram så har jag läst flera bloggar sen jag gick upp. Men i en av dem så hade bloggerskan gått med i en bokklubb. Inte en sån där man köper böcker utan en sån där man träffas och pratar om böcker. Det lät så jäkla mysigt att jag vill göra det. Starta en bokklubb alltså.
Dessutom så vill jag ha torsdagsträffar på Morins, träffas för att lära känna nya människor. Det finns säkert många som vill komma hemifrån en stund.
Men det skulle kännas fel att göra det nu, jag börjar snart jobba på allvar och då är det nästan omöjligt att ens ta sej hem.

2 kommentarer:

  1. Jag har inte satt min fot på morins sen jag var liten..haha :) Kan dom inte göra om det till ett 50-tals fik? :) Hade passat in här i hålan :) Nu kommer jag knappt ihåg hur det såg ut ens iofs XD

    SvaraRadera
  2. Bokklubb och fika på Morins lät trevligt. Har eller inte varit där på hundra år. Kanske är dags nu :)

    SvaraRadera