lördag 1 maj 2010

Ett långt uppehåll

Jag har fått flera meddelanden om att jag måste uppdatera bloggen och de har helt rätt. Det har varit alldeles för tyst i den här bloggen.
Jag tänkte bjuda på lite bilder från Retr-o-rama.

 DSC_0579Lisas pralinbil, chrysler new port-61.  DSC_0581Lisa i bilen, vi fick vänta på att åka in i hallen. Nån skitfjantig dragster skulle in och det tog precis hur lång tid som helst. Dessutom blev vi fnästa åt när vi sa att vi oxå skulle in. DSC_0582Jag och Lisa gick på Kaffestugan på förmiddagen. Några damer tyckte att vi var så fina i våra klänningar att de ville sitta i samma rum som vi. :-) Jag kan förstå dem! DSC_0587Mora fotoklubb ville att vi skulle vara med på bild. Givetvis så ställde vi upp! DSC_0598Lisa passar på att fika lite, kaffe och macarons. DSC_0603Salong spegeln i mora ställde upp med två frisyrhuvuden. Lisas moster delade med sej av sin fina gröna kobra. Hatten har jag köpt för 150 kr. Jag fick 50 kr rabatt eftersom jag var från Orsa- DSC_0606Sminkbord och frisörstol. Om man tittar noga så ser man min rosa Roberts radio som tydligen skulle flytta hem till Lisa…. DSC_0609Lite ljus bild men det är två torkhuvar. Den blå är Lisas och den i krom är det en dam på salong spegeln som äger. DSC_0614Här är frisyren på det ena huvudet som stod på disken.  Visst är det otroligt snyggt. DSC_0620Resterna av fikat. Av alla saker vi släpade med oss var koppar, fat, kakfat och kaffekanna mitt.  DSC_0621Det här är Annelie Svahn som arrangerade alltsammans. Henne vill jag hylla banne mej. Så ett stort HURRA för Annelie. DSC_0627Det här är baksidan på hennes snygga frisyr. DSC_0631Rock Store var där och höll i modevisningen. Mitjelås-Swen var en av modellerna. Och för de som inte känner till Swen (arma stackare) kan jag säga att det är en av de roligaste människorna som finns.DSC_0645Det buggades vilt. DSC_0653Lisa fick kontakt med en dam som sålde ett par underbara solglasögon. Vi fick skjuts till bankomaten med en blå Impala från Våmhus. DSC_0661Lisa posade med sin bil! DSC_0662Det dök upp en tjej med rolls! Jag blev så avundsjuk. Jag och hon bestämde enhälligt att det finns alldeles för många västraggare. DSC_0670DSC_0674

Och så två avslutande bilder på salongen!

3 kommentarer:

 1. Så massa roliga bilder, synd att jag missade eventet. Den dær møssan ær jag riktigt avis på kan jag ju sæga. Heja Sverige!

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att det hände något bra i Mora som omväxling. Fina bilder också.

  SvaraRadera
 3. Simply lovely!

  Fan jag vill ha ett 50-talshem...

  SvaraRadera