söndag 30 maj 2010

Besviken..

Jag hoppades stort på crusingen igår, trodde att jag skulle få möta fler entusiaster. Men inte en enda klänning. Jag såg nån frisyr men de mismatchades av jeansleggings!
Det var fylla complet, däckbränning och nån galning i en spygul opel omega som brände däck på två växlar och täckte hela orsa med stinkig rök. Måste vara komplett urblåst.
Crusing är för entusiastbilar, inte för handrollade fulfjortisåk.

Hela Orsa drällde av skrikiga fjortisar och 140’s med kapade fjädrar och det brändes däck. Jag skulle vilja veta hur legaliserat det var. Det krossades glas och kastades ölburkar. Det var ingen crusing, det var en jävligt dålig anledning till att få supa sej full.
Fy fan vilken DÅLIG organisation.
Jag var fan i mej den enda som stod för stil och klass igår. 18-åringar med nerkasade jeans och öl gjorde det defintivt inte.
Gud vad jag är sur.

Jag hoppas att nån som organiserat det är supkalaset läser det här och inser att det är JÄVLIGT DÅLIGT att kalla det för crusing.
Visst det fanns många fina bilar (speciellt den otroligt snygga rosthögen från Nusnäs som ägs av någon som inte heter Sebastian men något snarlikt).
Jag gillar att titta på bilar som det finns nån mening med. Bilar som nån lagt ner mycket jobb på. Skruvat, putsat, bibehållit patina, lackat, lagt ner tid på customdetaljer.
Pilsnerhäckar är inget för mej! Där finns det ju ingen mening förutom att supa sönder en bil.

Jag kan inte nog uttrycka mitt missnöje!

2 kommentarer:

  1. Du var inte den enda som var besviken kan jag lova!!

    SvaraRadera
  2. Låter som en trökig stämning i Orsa. Ibland drömmer jag om 60-talets cruisingar och roadracing i Stockholm som min pappa berättat om. Har tyvärr inga bekanta med någon hotrod eller 50-tals bil, annars kunde jag leka Betty Draper med sommarklänning i valfri färg ,petticoat,hairdo, handskar och allt..

    SvaraRadera