måndag 3 oktober 2011

Kvällsknark!

Jag startar datorn, kollar facebook, kollar mailen, börjar bläddra lite  i min blogglista och hamnar ALLTID på chubby bunnies!
Jag kan gå igenom 50 sidor med kurviga brudar, ibland börjar jag fundera om lesbiskhet kan komma smygande som en 31-årskris.
Det är ju så många snygga, coola, feta brudar i bloggen. Den som tror att en fet brud gömmer sej i tältklänningar och bakom fult hår har HELT fel!
Det här är så häftigt att jag blir helt förstummad, det är mycket naket och ännu mer påklätt, en del ser faktiskt inte riktigt kloka ut och en del är så snygga att man inte tror att det är sant.
Jag tror att det finns många som behöver se den här bloggen, både fetthatare och knubbiga fjortisar som tror att de inget duger för att de väger 20 kilo för mycket.
För här kan fan i mej inte ens en fetthatare säga emot mej, det är är HETT!
Det känns uselt att media oftast väljer bort överviktiga (och väldigt ofta oxå “normalviktiga”) för att visa bara smalisar. Jag har nog inte sett en strl 50 i en tidning om det inte handlar om “viktspecial”, “gå ner 10 kilo på en vecka eller “Louise gick ner 65 kilo med GBP”, Louise säger: Jag är så mycket lyckligare nu!
Amelia, Frida och vad tidningarna nu heter borde ta en kik på det här och inse att tidningarna behöver visa större mångfald bland sina “modeller”.

Bara för att man är fet betyder inte det att man är ful!

Klicka på bilden för att se mer!

2 kommentarer:

 1. Åh vilket bra tips!
  Och vilka bra ord!

  SvaraRadera
 2. Även om tjejen på bilden är mycket snyggare än jag. Känner jag igen mig i kroppsformen!
  Vilket grymt tips! ;)
  Har du postat något?

  SvaraRadera