onsdag 5 oktober 2011

Fröken Fettbalja!

Jag har för första gången i mitt liv varit med om en ansiktsbehandling, jag ångrar att jag inte gjort en tidigare. Jag fick lära mej att jag har känslig och torr hud istället för fet som jag jämt trott. Jag blev tvättad, kemiskt peelad, ångad, inoljad, portömd och smord.
Efteråt var jag röd och blank men ack vilken skön känsla i ansiktet. Smidig är ordet som poppar upp i min skalle, allt var så mjukt och stretchigt! Inget stramande eller kilande, bara rörligt och lent.

Nu har min vän Rebecka Gravås börjat som säljare hos Marja Entrich, ett företag inom naturlig hudvård. Det är dyra produkter men samtidigt så är de fantastiska och dryga.
Idag fick jag mina första produkter, ett rengöringskit för ansiktet samt en havsalgstvål som värdinnegåva. Värdinnegåvan får alla som har ett ME-party.
Jag har precis provat alla produkterna och det känns fantastiskt!

Jag tänkte göra en liten utvärdering om en vecka och se hur det har gått. Tanken är att jag ska använda produkterna morgon och kväll varje dag och se vad som händer med den gräsliga fettproduktionen i mitt ansikte.
Hoppas att det hjälper annars har jag slängt 763 kr i sjön!

1 kommentar:

  1. Har själv gjort samma upptäckt för någraår sedan. Att jag som trodde jag hade fet hy eg är känslig och torr. Helt knäppt! Jag har jätteproblem att hitta bra foudations som inte blir helt blanka av fett efter någon timme, så detta ska bli spännande att följa.

    SvaraRadera