lördag 3 juli 2010

De sista semesterbilderna

     På slutet var jag väldigt dålig att fota. Kameran låg inklämd i en ryggsäck på cykeln, det var mer knöligt än roligt att ta fram den.
Men jag har lite att bjuda på.

Vi åkte över bron till Malmö, tog en paus i Limhamn och tittade på utsikten. Sämre start på midsommarafton kan man ha.DSC_0311DSC_0310DSC_0309DSC_0315DSC_0316Jag smsade Tomas och vi blev erbjudna övernattning och midsommarmiddag i Mörrum.DSC_0325Anna bjöd på jordgubbsrabarberpaj och Tomas stod för champagne.DSC_0326Vi hängde i deras trädgård.DSC_0335Tomas har en stalker, Jehovas har helt objudna trampat in i trädgården, så Anna har köpt en PRIVAT-skylt att sätta på staketet. DSC_0336Det snyggaste vardagsrum jag sett.DSC_0339Tjusigaste värdinnan. Klass och stil, klass och stil. DSC_0347 Vi sov i Annas syateljé.DSC_0351Lördagen bjöd på en biltur, vi skulle fika lite på ett trevligt fik. Tyvärr var det stängt och vi hamnade på det sämsta och dyraste jag stött på. Nån form av äckelservering där 3 pyttepyttekulor glass kostade 39 kr. Surig personal och sjaskigt intryck. Ni behöver aldrig åka hit.DSC_0354DSC_0362Jag och Peter tackade för oss och tog cykeln till Hoj, det var så fint så fint. Titta bara.DSC_0361DSC_0359 Jag har insett att det hjälper att vara kändis. Vi tittade in på ett golfmotell i Västergötland för att se om de hade några rum lediga. Jag gick in före Peter och frågade, damen i kassan sa NEJ direkt. De hade inget att hyra ut. Sen fick hon syn på Peter och höll nästan på att kissa på sej. Då var det plötsligt annat ljud. Hon TRODDE att de inte hade några rum, hon skulle ringa sin chef och höra efter. Det kanske fanns något. Oj oj oj vilket bestyr.
Sen fick vi hjälp att hitta till något annat ställe.

189 mil på hoj blev det. Babianröv blir nog sammanfattningen.

5 kommentarer:

 1. Vad kul att få se Era semesterbilder. Men är det inte svettigt att vara klädd i skinnkläder när Ni gjorde stoppen?
  Tycker att det är kul att läsa din blogg men jag skriver inte så ofta till Dig nu.
  Mvh Maja

  SvaraRadera
 2. Det är inte så farligt varmt, det mesta beror på vad man har under. Jag har långkalsonger i silke, de är sköna och supertunna. Bomull blir alldeles för varmt.
  När man åkt har det ju ändå blåst och kylt, det värsta är när man klätt på sej allt och måste lasta alla saker på cykeln. Då är det ruskigt varmt.

  SvaraRadera
 3. Kul att ni är tillbaka!
  Hujeda mig! Jag hade aldrig kunnat resa med motorcykel så långt! Flera dagar, veckor!?!!! Vart ska jag lägga all min packning, min resväska, min hattask, min röda necessär!? Jag reser inte utan åtminstone en petticoat-Hehehe! Det skulle behövas en stadig flakmoppe i såfall för att få iväg mig på en resa på 2 hjul(den går nog lagom fort för en sån nybörjare som mig också)


  Fan va störd jag blir på sånt där me särbehandling... Som om mina pengar inte va lika mycket värda som nån kändis...Men de va väl så kul för den där lilla tanten i receptionen när det plötsligt stod en livs levande dansbandshjälte i foajén. Nått att berätta för barnbarna ;)

  SvaraRadera
 4. Flakmoppe kanske har tre hjul...

  SvaraRadera
 5. Lillgull: Vi har faktiskt varit på loppis och handlat! På det första stället köpte Peter en skål av metall som gick att knöla ner i en ryggsäck. I Filipstad var vi in på ytterligare ett ställe, jag köpte
  1 par skor
  1 par örhängen
  1 scarf
  Peter köpte
  1 porslinsserveringfat
  1 såssnipa
  och en resväska att stoppa allt i.
  Sen gick vi på domus för att köpa mer skidremmar att knyta allt med. :-)

  SvaraRadera