tisdag 2 augusti 2011

Kära anonym

Varför skulle jag vara äcklig bara för att jag inte filar fötter och rakar benen varje dag? En fotvårdsspecialist sa att daglig insmörjning av fötter och fotvård en gång i månaden var fullt tillräckligt. Att raka eller vaxa är skadligt för huden. Dessutom så är hår väldigt naturligt och inte äckligt.
Nutidens renlighetshysteri är bara nys och ett sätt för företagen att sätta griller i huvudet på såna stackare som dej och tjäna ännu mer pengar.
Att jag skäller ut folk beror oftast på att det är puckon med åsikter om mej som de kanske inte ens har belägg för, dessutom så gömmer de sej bakom det berömda "anonym" för att slippa ta ansvar för sitt beteende.


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

 1. Haha, ja såna är alltid roliga. Tänka sig att man kanske kan vara FÖDD med lite torra fötter också... Jag skulle kunna fila och smörja varje dag, inte fan skulle de bli babylena för det. nej, jag filar nog en gång i månaden, fasen ibland kan det nog bara bli 2 duschar i veckan också.. usch vad äcklig man är ;-)

  SvaraRadera
 2. Kära Vifsla
  Ja som jag sa så visste jag att du skulle gå i taket. Men jag har inte skrivit ett ord om att raka benen, var får du all skit ifrån. Det jag tyckte var äckligt var dina fötter, ser inte ut som att dom har blivit filade på flera år, om nu inte bilden var fejkad förstås, man kan ju aldrig veta.

  SvaraRadera
 3. Anonym: för en gångs skull gick jag inte i taket, jag tycker att jag var sansad. Du kallade mej äcklig och jag kallade dej inte ens jävla fitta tillbaka!! Om du nu nödvändigtvis måste veta så har jag ärvt min mors torra hårda fötter och jag jobbar i butik så jag springer runt på stengolv hela tiden. Jag fixar fötterna säkert varje vecka med fotbad, fil, peelingkräm och fotkräm.
  Att mina fötter är svarta av smuts just nu beror på att vi har dränerat så vår gård består av jord. Jag går runt i foppatofflor och blir på så vis väldigt skitig.
  Så var snäll och sluta anta saker bara för att precis allt inte står i bloggen. Tänk efter före! Ang benen så ANTOG jag att du ville höra om det oxå.

  SvaraRadera
 4. Det är en sjuk hysteri kring hur fräsch man ska vara.. och vad som anses fräscht är helt onaturliga saker, som att raka benen, ha smink och såna grejer.. Sen jag slutade raka benen har jag fått flera kommentarer (inte från någon jag inte känner väldigt väl dock) "ska du inte raka dig?". Nej, det tänker jag inte. Jag vägrar. Varför? För att jag vill säga emot den störda normen att man måste ta bort håret på kroppen för att duga.

  SvaraRadera